blacky 1262

Met 62 jaar nog begonnen met Landhotel Am Park. Het moet natuurlijk wel echt een passie zijn om zoiets nog op deze late leeftijd te ondernemen.
Samen runnen wij nu het hotel, met succes en heel veel lol.  Daarbij hebben we om de 3 dagen een dansavond voor de gasten.  Zo doende blijft de muziek nog altijd een deel van mijn leven.
Tijdens het harde werken heb ik toch nog kans gezien de nodige teksten te schrijven en bijbehorende muziek gecomponeerd.  Dit leidde ertoe om een nieuwe stap te zetten door het maken en opnemen in een studio van een CD en die ook uit te brengen.
In 2016 daarvoor een passende studio gevonden, in Soest Duitsland en daar 14 nummers opgenomen. Daarvan 1000 cd laten maken om aan de gasten te laten horen.
Ook werden er YouTube films gemaakt van wat nummers en deze werden al snel best wel vaak bekeken en beluisterd. De gasten vroegen zelfs regelmatig om deze nummers te spelen.
Dat zelfde jaar waren de CD’s al uitverkocht en de plannen voor een nieuwe CD waren er ook alweer.
In 2017 wederom 14 nieuwe nummers opgenomen maar daarvan nu een DVD van laten maken en bijna alle nummers op film laten zetten en natuurlijk opnieuw ook weer op YouTube geplaatst.
Door toeval kwam er een geweldige filmer Robert bij ons die dit alles verzorgde en met succes werden er in 2017 tot nu toe totaal zo’n 30 nummers op YouTube geplaatst en deze zijn inmiddels al bijna 600.000 keer bekeken en beluisterd. Het zijn allemaal Nederlandstalige liedjes die zelf geschreven en gecomponeerd zijn.
We zijn trots op ons werk in het Hotel en met de muziek samen met onze kok Marco hebben wij er veel zin in om zo door te gaan. Het is een heerlijk leven en wij zien verder wel wat de toekomst ons brengt…