blacky keurentjes

IN BEWERKING
2017 Niet te geloven ik ben in maart 65 jaar geworden en krijg in december mijn eerste AOW.

Dat gevoel is vreemd.  Een gevoel van stoppen is er gewoon niet wij blijven toch zeker nog jarenlang werken omdat wij dit ontzettend leuk vinden en zeker de contacten met onze gasten niet willen missen. En ik wil daarbij natuurlijk onze gasten blijven vermaken met gezellige dansmuziek.

Voorts zijn er alweer 19 nieuwe nummers geschreven en het jeukt om deze weer in de studio op te gaan nemen met als HOESTITEL de naam van ons jongste kleinkind SEM.

Hoe het verder gaat met onze toekomst kunnen wij niet zeggen, wij leven van dag tot dag.

We hebben 2 tot 3 dagen per maand vrij om even naar de kinderen- en kleinkinderen te gaan.

Dit is voor ons alsof het vakantie is wij genieten van elk vrije uurtje om samen in Doetinchem op ons mooie stekje op de veranda te zitten te genieten van de rust of samen even een heerlijk bakkie koffie te nuttigen.

Wij krijgen regelmatig gasten die al meerdere keren geweest zijn, zo ook Cor die mij aanbood om voor mij een eigen site te maken en dat gaat samen, zelfs op afstand, echt super leuk.

Alle verhalen en foto’s of nieuwtjes worden zo bekend gemaakt waar de vrienden/fans kunnen zien wat er zoal gebeurd met mijn leven als muzikant.

Dus als je dit allemaal leest is dit het werk van Cor en mij, echt een super fijne gozer.
PS door Cor – beter gezegd, een pensionado van ruim 68 en die ook zijn leven lang muziek maakte en dat helaas moest opgeven. Een gedeelde passie dus…!