blacky sauerland

Vele jaren zijn wij zo heen en weer gekacheld om steeds weer een gezellige avond muziek te verzorgen in het mooie Sauerland maar merkten ook dat het leven samen met Leny steeds minder werd.
Niet dat wij ruzie hadden maar het werd meer een fabrieksmatig leven dan een huwelijk en dat verdiende Leny zeer zeker niet!

Natuurlijk moest ik geld verdienen om te eten maar dan wel zo dat we meer SAMEN konden zijn. Dat was iets waar ik steeds meer over na ging denken.
Overdag bleef ik natuurlijk in Sauerland en ging in de hotels mee helpen en leerde daar heel veel.
Van tuinieren, tot in de keuken, of tijdens het opdienen van het Diner. Zelfs achter de bar en voor het afhandelen van boekingen werd ik gevraagd. Het was echt een super ervaring.

Daardoor kwam het idee op om dit zelf te gaan doen en overlegde dit met Leny die gelijk… NÉÉ zei.

Toch bleef ik er mee bezig en vulde mijn PC vol met gegevens die ik via de hotels binnen kreeg.

Het waren zeker over de 2200 honderd gegevens en cijfers en ik zag dat dit moest gaan lukken.

Ik vertelde aan Martin dat ik dit wel graag zou willen gaan doen en bood aan om samen met Leny in zijn hotel dit te testen. Hij stemde in met mijn voorstel en ging vervolgens zelf 3 weken met vakantie.

Samen met Leny en natuurlijk het personeel gingen we deze uitdaging aan en met succes!

Leny zag het nu ook wel zitten en we hebben nog maanden lang elk weekend samen geholpen in dit hotel en daarvan beiden heel veel geleerd. Met dank opnieuw weer aan Martin voor het geschonken vertrouwen.

In maart 2015 zijn wij begonnen met het Landhotel Am Park in Bad Fredeburg (Sauerland).

Keihard werken maar wel met plezier en nu kunnen wij samen zijn en ik kan ook nog steeds muziek blijven maken.
Dit is de beste oplossing om ons samen zijn weer echt in te vullen.

Inmiddels leven we in 2018 en zoals te lezen valt elders op deze site, gaan we per 1 maart een nieuw avontuur aan in Doetichem bij Brasserie de Wrange.